sâmbătă, 8 martie 2014

Oferte speciale OMV

Descoperă colecția de răsfăț personal!


Transformă momentele de îngrijire în experiențe minunate, cu noua campanie promoțională din stațiile OMV. Te bucuri de produse de top din gamele Braun si Rituals la prețuri reduse între 50% și 70%.
Tot ce trebuie să faci este să colecționezi punctele bonus primite la efectuarea de cumpărături din stații, până pe 20 martie 2014. Astfel, la fiecare achiziție de produse sau servicii în valoare de minim 40 de lei pentru automobile, respectiv 160 de lei pentru camioane, vei primi un autocolant cu un punct bonus. La fiecare 10, respectiv 15 puncte bonus colectate pe talonul colector, vei putea achiziționa produsul dorit aflat la promoție, la un preț special.
Poți colecta punctele bonus, dacă alimentezi cu carburant premium OMV MaxxMotion 100 sau OMV MaxxMotion Diesel, ori la achiziționarea pachetului OMV Top Wash Sensation + curățare interioară a mașinii.
Odată colectate punctele necesare pe talonul colector, ai timp până pe 3 aprilie 2014 să revendici produsele dorite, în limita stocului disponibil.

Colecţia de Primăvară 2014 Redbull


Nu te poţi hotărâ ce doză să-ţi iei? Ȋn staţiile OMV, Redbull dezvăluie noile doze de 250 ml de energie în culori vibrante: albastru, roşu sau argintiu la 6,99 lei.
Ȋncearcă-le pe toate!

De gustat!


Cu 4 lei şi 99 bani poţi să faci multe: ceva dulce, ceva rece, ceva acidulat: gustul preferat în combinaţia perfecta: Pepsi twist la 500 ml şi Snickers 50gr sau Bounty 75 gr, după caz.

Combo primăvăratic


Pentru că zilele de primavară sunt schimbătoare: una calda, alta rece, te surprindem cu remediul casei:  o perniţă cu cireşe şi migdale împreună cu un ceai la alegere pentru 9, 49 lei.

Pachet rapid


Un pachet potrivit pentru cei grăbiţi: Dorna Izvorul Alb 500ml împreună cu Toortitzii crocanţi 80g cu sare sau susan, după gust, la doar 3,99 lei.


Jucăria lunii


Dacă joaca în zapadă îi oboseşte pe cei mici, pluşurile Disney şi multe alte jucării te aşteaptă cu oferte speciale în toate staţiile OMV pentru o binevenită pauză de la bulgăreală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu